trött, tröttare, maria

Jag är nyss hemkommen från en helspäckad dag. Idag var min första arbetsdag så jag jobbade till 16.15 och därefter tränade jag beach fram till klockan halv nio. Guuuud, så trött jag är! Men jag måste iallafall säga att jag trivs hur bra som helst på jobbet so far. Fast det är väl lätt att säga när det bara gått en dag men jag tror att jag kommer gilla det. För er som inte vet så sitter jag i receptionen på Övik energi. Mina arbetsuppgifter består av att....ja, sitta i receptionen helt enkelt! Hjälpa besökare att hitta rätt, svara i telefonen, verka vara trevlig osv, osv. Det enda som jag oroar mig lite över är svarandet i telefonen. Det är typ en miljon saker att hålla reda på och jag är lite orolig över hur det ska gå när jag blir stressad. Jag är ganska duktig på felsägningar...jaja, det löser sig tids nog!

Här kommer lite bilder från helgen:
    
  


yes

Klockan är just nu halv fem och jag har, bortsett från de hela 37 minutrarna igår, inte sovit sedan natten till fredag. Så med andra ord är jag just nu världens toppingla! (obs, ironi!)  Lägg därtill att jag har spelat en beachturnering, stressat som ett tok, druckit en del mängder alkohol och gjort stan  osäker. Men jag har faktiskt haft det hur härligt som helst. Jag och sara lyckades ta oss till final som enda övikslag men tyvärr blev vi besegrade där av några tuffa damer. Men helt allvarligt så gör det ingentingalls för vi rockade faktiskt idag och jag är sjukt stolt! I tidigare turneringar har vi endast kommit till semifinal på sin höjd men idag så härjade vi lös i finalen :)

och ja
 -  bildbevis finns och jag kommer snart att redovisa dessa konstverk!


Allvarligt!

Det här var ju jävligt kul! Inatt har jag sovit exakt 37 minuter. Precis när jag absolut behöver sömnen som mest. Jag menar, hur ska jag klara av att köra ner till härnösand, spela en turnering och sedan gå ut och festa ikväll?!?

STÖRT

Det är egentligen inget speciellt som hållit mig vaken utan jag har bara varit rädd för att jag ska försova mig. Precis så här var det när vi skulle ha opponeringen inför sista uppsatsen i svenska. Jag skulle köra till umeå och hade ställt väckaren toktidigt och ju senare natten blev desto oroligare blev jag för att jag skulle försova mig. Vid fyra-tiden gav jag upp och jag sov inget. Dagen blev ju som den blev och på eftermiddagen kände jag mig som ett vrak. Det kommer förmodligen inte bli lättare idag eftersom jag ska anstränga kroppen fysiskt!

ja, ni ser väl om jag överlever!

peppad!

Nu är jag grymt peppad. Jag och Christina har gått an hela dagen och nu är vi båda väldigt trötta. Imorgon ska vi kliva upp kl 06.00 för att bege oss till smitingens havsbad och beachturneringen som ska spelas där. Shit va kul! Vi har förberett världens godaste picknick (som det känns nu iallafall) med pastasallad, ciabatta-bröd, vindruvor, energidryck, godis, kex och frukt. Christina ska också få förmånen att dricka en och en annan drink för att grunda bra inför kvällens festligheter medan jag lirar turneringen. Förhoppningsvis finns oxå det och en annan fin beachkille där som hon kan vila ögonen på ;)

Finbesök

Nu har jag fått fin besök av sötchristinamin! I helgen ska det bli ny äventyr ;)


nattskryt

Jag är stolt och nu tänker jag faktiskt skryta riktigt mycket! Jag och Sofie drog in ett VG på examensarbetet!!! För er som känner mig så vet ni att denna uppsats:s 50 sidor innehåller så mycket mer än de ord som finns på sidorna...  de sista dagarna innan deadline var jag ett riktigt vrak så därför känns det ofattbart. Men jag njuter, slår mig för bröstet och konstaterar än en gång att livet är bra märkligt.

Faaan, det där gjorde vi bra soffan!

whiooo

så här kommer min vecka att se ut:

Idag: återhämtningsdag
Onsdag: Stan på dagen för att fixa med nycklar inför jobbet. Förhoppningsvis kör M-real touren igång så sara o jag får genrepa inför helgens turnering
Torsdag: Gräsklippning om vädret tillåter under dagen och beachträning på kvällen. På sena kvällen kommer christina ner från umeå:)
Fredag: Häng med Christina
Lördag: Beachturnering i Härnösand under dagen. Utgång på kvällen hemma i Övik
Söndag: Återhämtningsdag

I vanliga fall är jag ofta spontan och jag gillar inte att planera allt men den här veckan måste bli en planeringsvecka om jag ska hinna med allt. Iallafall så ser jag verkligen fram emot allt detta!

Tack!

Jag har just kommit hem från en helt fantastisk midsommarhelg uppe i Åsjön, hemma hos Davids föräldrar. Eller egentligen var jag inte där hela helgen eftersom vi åkte till umeå i lördags med hela helgen i sig har bjudit på många bra saker. Trevliga människor, ett underbart midsommarfirande och irish coffee på rexs uteservering i lördags. Många sena nätter och mycket lite sömn men vad gör det så jag inser att de roliga händelserna i livet sakta men säkert har börjat återvända. Som jag sagt tidigare, jag kommer att ha den bästa sommaren ever!

Gräs!!!

Idag har jag klippt gräs igen. Det känns nästan som att jag inte gör annat än att klippa gräs. Jo det gör jag ju men alltså min mormors tomt är inte att leka med. Jag vet inte riktigt hur stor den är men den är stoooor. Lilla söta maja satt i mitt knä medan vi klippte, hennes pappa per gick lös med motorsågen och min morbror körde den andra den andra åkgräsklipparen.  Så det var cirkus "tabortalltjävlagrässomfinnsöverhelaastridberglundstomt" som utspelades. Det måste ha sett ganska roligt ut för domsjöborna som körde förbi när två åkgrässklippare körde rally på en och samma tomt.

Jag har just ätit en magnum och nu hade jag tänkt hoppa i duschen. Jajemens, det är hårtvättning som gäller. Jag är bara inne på femte dagen nu men jag känner att det är dags. Jag måste ju vara fin kvällen till ära.


Tänk att få sova i en ek!

Inatt drömde jag att jag sjöng i teve. Helt galet, jag som knappt sjunger när jag är i kyrkan. Tur att vissa drömmar är bara just drömmar. Tidigare har jag haft en teori om att det man tänker på innan sömnen slår till avspeglar sig i ens drömmar. Men jag har nog aldrig någonsin tänkt att jag ska sjunga i teve eller något liknande. Inte ens igår.

Iallafall så har jag hittat något coolt. Om någon någonsin skulle vilja imponera på mig eller överraska mig,
bjud med mig på detta.  En natt där kan nog inte vara bättre än något annat för mig eftersom jag älskar ekar!


Ikväll gäller det och jag vet inte vad jag ska tro. Jag tror ju och hoppas men jag vågar ändå inte tro för mycket och ryssland är ju ett väldigt offensivt lag. Mitt tips: 2-1 till Sverige och zlatan och henke gör varsitt mål.


:)

Världens bästa fotbollslag


Haha, man är ju inte blondin för ingenting :)

en fråga

Jag är totaltjävlakass på det här med internet och datorer men det kan väl inte vara så svårt att lägga in en länk. Alltså en länk som jag gjorde i föregående inlägg men jag vill att länken ska bli en klickbar länk så man slipper hålla på att kopiera in den i ett nytt fönser. Så, HUR GÖR MAN?



Bilder

Här kan man se vimmelbilder från helgen challengerturnering. Riktigt fina bilder må jag säga!

vimmel från helgen turnering

Piffan har blivit opiffan

and I like it!

Förra veckan slog jag rekord. Jag tvättade inte håret på åtta dagar. Jag vet, lite skadat kanske men jag orkade inte bry mig. Sedan så var det en ganska skön känsla när jag väl tvättade håret - jag hade nog inte känt mig så fräsch på riktigt länge. Idag är det Tisdag och jag har inte tvättat håret sedan i Fredags men jag känner att det är dags. Jag ska inte ge mig på några ytterligare rekordförsök.  Med tanke på att jag utför den största delen av min träning i sand kan man säkert bygga sandslott snart i mitt hår och det vill jag ju inte.

Shit, det är midsommar snart. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra men jag tror jag bestämt mig nu. Här i övik har jag endast två av mina nära vänner som fortfarande bor kvar här. Den ena jobbar och den andre är riktigt riktigt RIKTIGT nystörtkärförälskad och ska iväg på en parsammankomst. Missförstå mig rätt, jag har absolut inget emot parmiddagar och dylikt men när jag inte känner personerna som ska dit känns det lite väl drygt. Jag + en massa par. Så därför har jag beslutat mig för att åka hem till davids barndomshem och fira tillsammans med mina kompisar i umeå. Detta är också en stor parsammankomst men till skillnad från det första fallet så känner jag allihopa sedan tidigare. Jag slår också två flugor i en smäll då jag förenar nytta med nöje eftersom jag måste hämta min post i umeå (Who the hell needs eftersändning?!?)

Jag tänker iallafall inte plocka några jävla blommor och lägga under kudden för att drömma om drömprinsen för han finns ändå inte. Och finns han så är han ändå störd!

:)


Den här helgen var inte att leka med

vad sägs om följande: Öltält, peter stormare, en sväng på krogen och fyra timmars sömn i fredags. Häng vid herrarnas turnering, rosévin hos sandra, öltält, ombyte hos brorsan, trädgårdsfest hos norpan, harrys, midnattsbåttur och veckohandling på statoil 04.00 i går. Känns som att man lever liksom.

Charter i övik sommaren -08 är därmed inledd.

Turneringen för oss damer blev inställd och det suger riktigt riktigt mycket. Jag var bitter i fredags men det är ju inget jag kan göra något åt så det är bara att ladda för nästa turnering.

Igår var iallafall bästa dagen på mycket länge :)

Shit vad stolt jag är!

Idag när jag skulle duscha så vart jag så jävulskt irriterad. Duschjävla slangen har på tok för länge varit riktigt gammal och det är många gånger som jag klagat över hur dåligt vattnet sprutar. Förra sommaren köptes det in ny duschslang men jag kom mig aldrig för att byta den. Jag vet inte, jag trodde väl att jag inte skulle klara av det på något sätt. Iallafall så hade jag glömt bort det här idag så när jag skulle duscka (för övrigt första gången ute i stugan för i år) så rann vattnet bra till en början men efter ett tag kom det knappt något. Jag blev tokfrustrerad och tänkte först att jag var tvungen att torka mig och ta på mig alla kläder och sen åka upp till mormor eller mamma för att duscha men jag trotsade både det och att jag inte skulle kunna fixa duschslangen på eget bevåg och vips stod jag i duschen med en massa verktyg, spritt språngande naken! Ingenting jävlades och till slut satt slangen där den skulle. Så nu har jag världens skönaste duschstråle och det är nästan så att jag längtar tills nästa gång jag ska duscha!

Vem faan behöver en karljävel?!? :)

genrep

Ikväll har jag och sara kört lite genrep inför helgen. Vi trodde ju givetvis att lugnviksparken skulle vara överbefolkat av en massa beachmänniskor en kväll som denna men det var helt dött när vi kom dit. Då sprack vår förhoppning om att hitta motstånd också. Vi bollade in oss ganska länge men sedan kom johan med lite beachfolk och de var snälla och tog sig an oss. Det blev lite spel men det var inte direkt bländande men som vanligt var det hur kul som helst. Jag är peppad för helgen faktiskt!

Nu är jag trött, riktigt trött också. Imorgon har jag inga direkta planer men jag hoppas på en date med Lovvan.

sussa gott!

Peter Stormare

Snart är det helg igen. Veckorna bara springer iväg och är man som jag är nu, ledig, så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med tiden. Till helgen är det iallafall beachturnering här i stan. På lördagen lirar herrarna och som jag förstått det kommer slutspelet att spelas alldeles utanför fotbollstältet vid arenan. Tydligen ska herrfinalen spelas strax innan fotbollsmatchen mellan sverige-spanien så med lite tur blir en stor publik som tittar på beachslutspelet också. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag är lite bitter. Varför får alltid vi damer spela på söndagar? Det kommer knappast att bli intressant för någon (utom närmast sörjande) att titta på våra matcher under söndagen. Jag tror att alla turneringar som spelades i fjol, förutom en, spelades på söndagar. De kan väl åtminstone ordna det så att det är varannan gång. Jaja, jag får nog vänta bra länge till innan vi får till den förändringen.

För övrigt så kommer övik att få finbesök i helgen. Peter Stormare ska komma hit och uppträda med sitt band h e a t. Jag tycker det är hur stort som helst om jag ska vara ärlig. Här vankas det bara hockeystjärnor på hockeystjärnor och helt plötsligt dyker en filmskådis upp.


Hm

Jag tycker det är skönt att prata med dig



Lärdomar

Jag läser ju till lärare och på tal om att lära sig saker så försöker jag se saker som jag lär mig varje dag. Det låter som en klyscha men man lär sig saker hela tiden. Jag tänker inte i första hand på sådana dära saker som man lär sig i skolan utan jag syftar på lärdomar i livet. Men visst, småsaker lär man sig också och eftersom jag har hela två stugor att ta hand om i sommar är min förhoppning att jag kommer lära mig en massa saker som hör det hushålliga till.

Så vad har jag lärt mig då? jo..

- En varmvattenberedare ska det INTE droppa vatten ifrån. Gör det det så är det något som är väldigt fel och då ska man INTE ställa en skål med vatten under den och sedan åka iväg och träna i tre timmar. Gör man så och inte kommer tillbaka inom en rimlig tid kan det leda till en massa mängder vatten överallt. Nu gick det inte riktigt så långt eftersom jag hann hem innan ovan nämda skräckscenario men jag har lärt mig att jag måste stänga av vattnet till nästa gång. Förhoppningsvis blir det ingen nästa gång eftersom vi nu har investerat i en ny, fin varmvattenberedare!

- När inte trimmer funkar som den ska behöver jag bara skruva bort själva locket och dra ut tråden som finns där inne. Är tråden jättelång eller nött är det bara att ta en mindre trädgårdssax/kniv och skära av den.

- Jag kan inte kissa när en kille är inne på toaletten samtidigt som mig. Egentligen är det ganska sjukt. Varför går man på toaletten med folk som man inte känner??? Helst sådana människor som man överhuvudtaget inte knappt skulle prata med när man var nykter. Dessutom en av motsatt kön. Hädanefter ska jag inte ens försöka för jag vet att det inte går.

- Det går inte att rädda världen, personer eller situationer hur mycket man än vill. Bland det jobbigaste som finns, tycker jag, är när man vet att det finns bra och fina egenskaper hos en människa men personen bara gräver sina gropar gång på gång. Det är jobbigt att se på när personen bränner sina broar och beter sig, rent ut sagt, svinaktigt fast man vet att det finns en sådan fin person under ytan. Helst när man så många gånger har stått upp och pratat sig varm om personen i fråga medan omgivningen bara ser det värsta. Men det spelar ingen roll vad jag säger eller gör, den det handlar om måste först och främst lära sig. That´s it! Synd bara att det gör så förbannat ont när man ser någon man tycker om sjunka lägre och lägre.

- När maria och maria går ut händer det sällan att vi är hemma en rimlig tid. Det är ingen idé att säga eller intala sig själv innan att vi ska vara hemma en rimlig tid för det slutar inte så ändå.

-  Det man önskar sig kan man få bara man önskar sig det på rätt sätt

- Allting har sin tid

- Kärlek är bland det viktigaste och finast som finns i vår värld. Den kan visa sig i en mängd olika former men i slutändan handlar det ändå om att visa att den finns.  Uppskatta de personer som finns i din omgivning, de finns ju där av en anledning och säg de där fina orden som du känner för någon, det ger så mycket till den personen som för höra det.


sverigevinst :)

Så underbart att sverige lyckades krossa Grekland! Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att det skulle hända. Jag har varit på tok för mycket besviken de mästerskap som varit så jag har lärt mig att inte hoppas för mycket. Men nu känns det nästan som att en liten, liten låga av hopp har tänds hos mig. Fast Spanien på lördag... Det ska mycket till om vi lyckas sätta dit dem. Fast samtidigt har vi ju fått en bra början.

Jag och Maria käkade och drack gott på olearys medan vi såg matchen. Alkoholen flödade (mest i borden runtomkring oss) och jag fick lära mig att hockeyspelare kastar vatten, chips och andra nödvändiga saker när alkohol intas.

Ikväll vet jag inte om det blir beachträning eller en trip upp till Bredbyn för att se derbyt mellan anundsjö och friska viljor.

Saker jag ska göra innan jag fyller 30

Idag regnar det och det rejält också. Det är riktigt, riktigt mysigt att vara i stugan då. Det smattrar mot taket och i bästa fall kan man sitta ute på den inglasade altanen och mysa med en bok. Fast idag är det tyvärr lite kallt för det.

Idag sov jag till klockan kvart över tolv. Shit, det är länge! Jag har inte gjort mycket vettigt idag och jag har faktiskt tänkt fortsätta i den andan. Jag ska försöka leta reda på min sverigetröja så jag kan vara riktigt fin kvällen till ära och sedan ska jag in till Maria. Ska bli så kul att träffa henne :)

På tal om en bok så läser jag en riktigt bra just nu. Det handlar om en tjej som har en lista med saker som hon måste göra innan hon fyller 25. Eftersom boken handlar om det ämnet har jag faktiskt funderat ut min egen lista och den skulle nog kunna se ut så här:

Saker som jag ska göra innan jag fyller 30:

1 Varit i en annan världsdel

2 Sett till att alla de människor jag tycker eller ha tyckt om på ett eller annat sätt vet att jag gör/har gjort det

3 Kört vattenskoter åtminstone en gång till

4 Flugit helikopter (helst över domsjö)

5 Kysst en helt främmande människa mitt på ljusa dagen

6 Kastat en maffig gräddtårta mitt i ansiktet på någon

7 sovit under bar himmel

8 Vandrat pilgrimsleden, ellet åtminstone delar av den

9 Kört gocart igen

Jag  har bara kommit upp till nio saker ännu men eftersom det finns så många fler saker som jag skulle vilja göra så ska jag uppdatera den allt eftersom.

kärt återseende

Nu har jag klarat av utgångspremiären hemma i övik och det var väl ingen höjdare direkt. Vi gick på Harrys och det kändes som att jag höjde medelålderna med ca 10 år. Värst var det i baren där jag träffade en av mina elever som jag hade förra året. Killen har just gått ut andra året och jag kände att det var där jag drog min gräns. Inge mera harrys för mig. Åtminstone för ett tag.

Igår var jag återigen på plats på mitt älskade domsjö ip för att se domsjö ta sig an graninge. I vanliga fall brukar jag verkligen titta på matchen eftersom jag är tokintresserad men igår stötte jag ihop min gamla barndomskompis/frisör/granne/lagkompis så det blev inte så mycket fotbollstittande. Istället så pratade vi en massa gamla minnen, skrattade och uppdaterade oss om varandras liv. Hon och hennes sambo har just köpt hus nere i Göteborg och än en gång konstaterade vi hur snabbt tiden går. Det kändes som att det var bara några år sedan vi härjade loss på gothia och lurade en unge när vi gav honom Tomas Brolins autograf (Jag hade lärt mig den eftersom han var min stora idol).

Idag har jag kört trimmern utav bara helvete! Jag tror inte det lever ett endaste grässtrå på gräsmattan där jag inte vil ha det. Haha, nu överdrog jag men satan så bra terapi trädgårsarbete kan vara. Jag har bestämt att så fort jag börjar tänka på något jobbigt så ska jag gå ut och jobba. Jag kommer bli så otroligt händig den här sommaren känner jag.
:)
Imorgon gäller det och satan så jag ska hejja! Maria och jag ska på olearys och käka middag och eventuellt kan bli en öl eller två.

Nightlife in Övik

Ikväll ska jag gå ut för första gången i Övik sen i julas. Shit! Jag vet inte vart vi ska gå men jag hoppas på en repris av terassen på statt. Om jag inte minns helt fel så var det nog över två år sedan jag var där sist.

Vi får väl se om öviks nattliv har något roligt att bjuda på :)

Vågsnäs

Lika varmt idag men inte riktigt lika mycket solsken. Jag är glad att jag inte längre spelar fotboll för tänk om jag hade spelat match en dag som denna. Jag hade ju typ dött av värmeslag.

Nu ska jag, mormor och Nacho åka ner till vågsnäs och städa in mig i stugan och röja upp lite på gården. En sak som jag inte har längtat efter är den här förbannade gräsklippningen. Man hinner knappt klippa färdigt förrän det har vuxit ut igen. På tal om vågsnäs så hörde jag att priset på det hus en viss hockeystjärna bygger där går på sex miljoner kronor. För ett vanligt trähus liksom...kan det stämma?!? Hur som helst så drabbar det ju ingen fattig.

På plats i övik...

som inte längre är dövik. Jag har inte hunnit vara på stan idag men jag har kört igenom den och satan så mycket folk det var överallt. Inte så konstigt kanske med tanke på att det var studenten idag men ändå så är jag inte riktigt van denna täta befolkning i min hemstad. Riktigt kul är det dock och jag börjar faktiskt känna mig otroligt nöjd över att jag ska vara hemma hela sommaren. Jag tror faktiskt att denna sommar ska bli min sommar!

Ikväll har jag också varit i lugnviksparken och tränat beach för första gången sedan förra sommaren och det var hur kul som helst. Jag och sara var inte så jätteheta ibörjan av träningen men allteftesom spelade vi ihop oss och efter lite dryga två timmar kändes det riktigt bra. Tur vi hittade några snälla pojkar som kunde spela mot oss.

Sommaren är verkligen här nu och det känns skönt att den ligger som ett oskrivet blad framför mina fötter. Jag ska verkligen ta vara på den och se till att jag kommer ha det hur bra som helst!
Som sagt, min sommar!

separationsångest

Jag lider av en ordentlig släng av detta. Idag när jag satt ute på gräset utanför universitetet och hörde alla önska varandra en bra sommar kände jag hur det stack till i bröstet. Alla åker hem till sitt och vissa återvänder aldrig eftersom de är färdiga med utbildningen. Det är trist... men var sak har ju sin tid. Jag har iallafall kommit fram till att jag gillar hösten mycket bättre. Då är alla tillbaka och då är det fullt av liv igen och hela skolan fylls med energi. Ja, jag är nog mer av en höstmänniska har jag kommit fram till. Även fast jag hatar vintern.

Nu har jag packat ihop det mesta och imorgon ska jag dra hemåt. Det är riktigt tråkigt att jag missar avslutningsfesten på lördag men jag känner att jag inte pallar av att vara kvar längre. Vågsnäs behöver mig och jag behöver Vågsnäs. Satan vad jag ska bli händig, hushållig(tror inte att det finns ett ord som heter så men ni fattar vad jag menar), klok och lugn.

nu jäklar!

opponeringen är bortgjord och snart, snart är det sommarlov. Jag ska bara fixa till det som behöver ändras i uppsatsen och göra bort resten som jag har skjutit på i evigheter. Sen så... 

För mig bär det iväg till övik på torsdag. Känns som att jag verkligen behöver det. Jag vet egentligen inte hur mycket jobbiga saker som kan hända på en och samma gång men jag tror faktiskt inte att det kan bli så mycket värre nu. I Fredags nådde jag botten så nu kan det väl bara bli bättre antar jag. Jag tror också att det hjälper att försöka tänka positivt, jag kan ju som ändå inte göra något åt själva situationen. En sak som jag lärt mig iallafall är att livet är förbannat kort och man ska verkligen försöka uppskatta allt man har och de personer som finns runt omkring en. Det låter som en klyscha men det är också sant. En dag kanske man inte har det man hade eller så har en de personer som man tyckte om försvunnit på ett eller annat sätt.

Carpe diem!

vad händer?!?

De senaste dagarna har gjort lite smått störda saker. Vad sägs om följande: 

- Köpt en almenacka för att starta om mitt nya liv. Jag brukar gärna vilja göra så när något har hänt och jag känner för en omstart. Glad i hågen efter att ha varit på akademibokhandeln satte jag mig och skrev in mitt namn, telefonnummer och dylikt. När jag sedan bläddrade fram till sidorna med datum upptäckte jag att almenackan var för 2009. Hur faan kan man ens sälja 2009:års almenacka i slutet av maj 2008???

- Glömt bort att jag parkerat min bil utanför ingången till mitt hus där man absolut inte får stå och detta resulterade ju givetvis i en parkeringsböter. Efter UFC-Ersboda matchen i onsdags snabbade jag mig hem för att jag skulle hinna få se slutet av Grey's anatomy. Såklart fanns det inga parkeringsplatser (parkeringsmöjligheterna suger på liljansberget) så jag ställde bilen alldeles utanför ingången med tanken att jag skulle gå ut och flytta den så fort grey's var slut. Självklart glömde jag bort det här och blev en aningens förvånad när jag kom ut på morgonen och insåg att det var min bil som hade en parkeringsböter på rutan.

- Tagit fel bilnyckel så när jag ska låsa upp min bil upptäcker jag att nyckeln går till en annan golf. Hemnycklarna ligger såklart i bilen så jag kan inte heller ta mig in hemma. Som tur var kunde jag få tag i personen i fråga och ganska snabbt komma in i bilen.

Lägg därtill att jag tappade min telefon återigen på brännbollsyran. Förra året lyckades jag ju verkligen tappa telefonen men då fick jag aldrig tillbaka den. I år hade jag tur då en ärlig kille hittade den. Men vad jag inte riktigt förstår är att telefonen låg brevid killens cykel och det enda jag kan tänka att jag gjort är att jag måste ha lagt den på backen medan jag låste upp min egen cykel. Hur skadat är inte detta på en skala?!? På endast några dagar. Tror jag behöver lite vila i vågsnäs för att återgå till mitt normala jag.


brännbollsyranhelgen till ända

Sådär ja, ännu en blogglös helg men det har ju sina förklaringar när det varit fullt upp exakt hela tiden.

I Fredags kom fredrik hit och vi satte och ute och njöt av det fina vädret. Därefter packade jag min ryggsäck med träningskläder och sedan begav vi oss upp mot ängarna. Shit, vilken fylla alltså! Alla var tokpackade i princip. Men det är väl det som är charmen också... Vi spelade iallafall riktigt bra och vi vann alla matcher förutom mot det lag som vann cupen ifjol. Jag vet inte riktigt vad slutresultatet blev men det var ganska jämt. Olyckligtvis gick bara en från varje grupp vidare och eftersom vi förlorade mot dem så var vi körda.  Det visade sig också att det laget kom återigen till final i år men där förlorade dem. Så rent tekniskt så hade vi tagit oss längre. Jag hade iallafall en gedigen hejjaklack i mina killkompisar eftersom vi spelade mot flygvärdinnor :)

På kvällen drog vi vidare hem till Fredrik och Jimmy och där vankades det grillfest. Jag hade väldigt trevligt men var lite smått knäckt efter mina fyra matcher.

I lördags åkte jag och johan upp till ängarna och där mötte vi upp med de övriga som redan hade intagit en bra form. Jag var mest bara trött och kände mig en aning bitter över att vi inte tog oss till final. Men vädret var fint och stämningen var på topp så jag kunde väl inte direkt klaga. När jag sedan åkte ner till ica på berghem och upptäckte att jag hade tappat min telefon kom genast bitterheten tillbaka. Som tur var hade en ärlig kille hittat min telefon (mitt på ängarna) och ringt upp christina som jag skulle möta. Han kom cyklandes med den och jag kunde inte i ord beskriva min tacksamhet. Tänk att det finns så ärliga och snälla människor!

Jag och Christina åkte ner till storgatan och hade trevligt med våra kära vänner. Det blev utgång på rex och kvällen summerar jag som väldigt lyckad även fast jag åkte hem tidigt. Jag hade ju turnering dagen efter och lite förnuft har jag faktiskt samlat på mig under mina 26 år. Turneringen då? ja, det gick ju som väntat. Vi blev ganska överkörda men det var kul och ännu ett tillfälle att få träna lite extra på. Vädret var underbart och man lyckades ju få sig en liten bränna :)