onödigtvetandesomingenbryrsigommenroligtattfyllai :)

1. Vad är klockan: 18.22
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Maria Theresia Berggren
3. Smeknamn: Märy, necessary märy, piffan, Märrraijja, öviksmaria, marran
4. Vad heter dina föräldrar: Åsa och UIf men Åsa har en ny man, Peder och Ulf en ny kvinna, Sussane :)
5. Antal ljus på din senaste tårta: 26. Herreminjesus va tiden går fort när man har roligt! Nästa år skippar jag ljusen. Jag menar, vilken tårta har plats för 27 ljus?!
6. Husdjur: Njae, min mormor har köpt en liten hundvalp som vi ska ta hand om tillsammans så det är inte min alldeles egna. Snart ska han få komma till Umejå och hälsa på. Vad han heter? Nacho, världens sötaste dvärgcollie(mini-lassie hund)
7. Hårfärg: lite ljust och lite mörkt o så
8. Favoritfärg: Rosa och lila ligger mig varmt om hjärtat. Men även grönt.
9. Piercad: Naveln som alla fjortisar (vill verka yngre...)
10. Tatuering: Nej
11. Födelseort: Örnsköldsvik
12. Bostadsort: Umejå men i vågsnäs (Domsjö) spenderar jag somrarna
13. Nuvarande bostad: För närvarande I en stor femma på newdalehigh tillsammans med mina kära kombosar men den 1:a februari flyttar jag till en etta. Behöver jag ens nämna att jag längtar?! :)
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra världsdelar: Nej men jag SKA!
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej och tack gode gud för det
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 brukar det väl vara el inte om man räknar med bagaget...gör man det ?! haha vilken fråga
18. Kaffe eller glass: Glass OCH kaffe - sjukligt gott tillsammans!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur och då är det givetvis Bernice som gäller.
20. Stockholm eller Göteborg: Stockholm hittar jag bäst i men göteborg är helt klart den mysigaste staden o dialekten är ju sååå gullig
21. Färg på strumporna: Lila med grå/rosa nallebjörnar på.
22. Lyckotal: 9 och 29
23. Favoritfilm: Gillar sådana filmer som berör mig känslomässigt. Crash, Nyckeln till frihet och Forrest Gump är exempel på sådana filmer. Också givetvis barndomsfavoriten, the goonies :)
24. Favoritcitat ur en film/TV-serie:  "To often the thing you want the most is the thing you can't have. Desire leaves us heart broken, it wears us out. Desire can wreck your life. But as tough as wanting something can be, the people who suffer the most are those who don't know what they want."- Meredith i greys anatomy
25. Bästa semestern: Kroatienresan sommaren -03 och italienresan sommaren -02.
26. Favoritmat: Hm, finns mycket gott men jag är svag för italiensk mat.
27. Bästa veckodagen: Givetvis Fredagar - en hel vecka är bortgjord och helgen väntar runt hörnet.
28. Senaste låt du lyssnat på: Paperplans med M.I.A- tack min kära klass för att ni introducerade mig för denna sköna låt.
29. Tandkräm: Pepsodent white
30. Favorit TV-program: Greys Anatomy är ett givet svar här. Den serien har absolut allt! Jag är såld...
31. Favoritrestaurang: Invito i umeå. Sååååå god mat. Den lilla italienska restaurangen hemma i övik har också grym mat. Kommer inte ihåg vad den heter men hon som har den heter Nevia iallafall :)
32. Favoritblommor: Rosor är väldigt fina men förgätmigej är favoriten. Den är så liten och söt och charmig på något sätt.
33. Tycker inte om: Lögner, sura disktrasor, stress, köer, nonchalans, iceing i hockey, salstentor och att ha ont i fötterna (var bara tvungen att skriva det eftersom allt för många inlägg har handlat om mina fötter).
34. Är du religiös? Nej inte direkt men är både konfirmerad och döpt.
35. Ögonfärg: Grönbrungrå - beror faktiskt på vad jag har för färger på mina kläder.
36. Senaste sjukhusvistelse: Senaste brännbollsyran. Jag fick hybris efter att jag lyckats med några lyror och försökte mig på en allt för svår boll. Hann inte ens få upp fingrarna och sedan såg jag stjärnor. Direkt till akuten och där fick jag vänta och vänta och vänta. En spricka blev domen och jag fick åka tillbaka till festligheterna. Hade sjukt ont veckan efter...
37. Favoritdricka: Dricker inte dricka så ofta men är stor missbrukare av loka. Päron och smultron hör till favoriterna
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blå
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen, kors i taket! Pratade sönder uppkörningsgubben :) Han berättade sin livshistoria och märkte tydligen inte att jag "råkade" lägga i backen när jag skulle växla ned till tvåan i en korsning. På trottoaren bredvid stod min körskollärare och slet sitt hår :)
40. Vem/var är du om 10 år: Då är jag 36 och har åldersnoja om något...haha nej, förhoppningsvis är jag en erfaren lärare som gillar mitt jobb och har en familj som jag älskar över allt annat.
41. Vem fick du senast e-mail från: Kikkan. Ett sånt där kedjemail som är så roligt att få.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej, inte än i alla fall
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Systembolaget. Haha, näe men MQ skulle inte vara helt fel. Finns mycket fint där samt att det finns många olika märken.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Surfar, pratar i telefon eller bollar med beachbollen. Läser även någon bra bok om jag har det lugnet i kroppen elller så tar jag bilen och åker ut på en liten roadtrip.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "Typ", "faktsikt", "liksom" är ord som jag missbrukar. Med tanke på mitt framtida yrke vore det bra om jag kunde jobba bort lite av denna överanvändning. Uttrycket "ser ut som en påse skridskor" tycker jag ändå om och jag tror att det börjar etableras mer och mer. Iallafall i Umeå. God work, soffan!
46. Födelsedag: 18 september
47. Vad retar du dig på: Brutna löften
48. Det bästa du vet: Min familj, mormor, vågsnäs, mina vänner, böcker, Nacho och soliga dagar.
49. Läggdags: På tok för sent för mitt eget bästa.
50. Stjärntecken: Jungfru men är mer lik en kräfta
51. Värdefullaste ägodel: Beachbollen givetvis. Ok, kanske tuperingskammen också ;)
52. Vad är klockan: 19.06
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Ett par svarta twist and tango jeans(SNYGG), en lila tröja från Isabell Christensen(SNYGG) och en svart scarf från MQ (Passade på att göra lite reklam här för kunderna. Även fast det förmodligen inte är någon av dem som läser här).  Ska man skriva underkläder också? jag passar på det.
54. Favoritland: Förutom Sverige är det nog italien el kroatien. Svårt att säga när man inte varit i så många länder. Jag tror även att jag skulle gilla både Australien och Canada tokmycket.
55. Favoritfilmmusik: Oj va svårt. Jag är väldigt blandad. Eller min musiksmak är väldigt blandad beroende på humör.
56. Skostorlek: 37
57. Fobi: Solrosor = huvva! (jag vet, jag är konstig)
58. Favoritpålägg: Ost, skinka tillsammans med paprika
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar?: Självklart Domsjö IF
60. Vad jobbar du med: Just nu är jag en ambitiös lärarstudent men jag jobbar också extra i en klädbutik i Övik, Snygg fashion (fd sisley) Jag vet, roligt namn :) men vi har SNYGGA kläder! Återigen lite gratisreklam...
61. Bästa bok du läst: Läser mest bara kurslitteratur nu men jag fullkomligen älskar att läsa på min fritid så några böcker har det blivit. Paulo Choelos böcker är några av mina favoriter. Även Denise Rudberg är en författare som jag tycker väldigt mycket om.
62. Vad är du beroende av: Kärlek, bra relationer, sport, vågsnäs, solsken, min familj, köra bil och (tyvärr) internet
63. Favoritdjur: Hundar. Jag är också fascinerad av fåglar. Fråga mig inte varför men jag tycker om dem.
64. Gillar du snö: Ja - när jag är i stugan i fjällen och det är en sån där kanondag ute på fjället med strålande sol och man kan sitta i en driva och bara njuta av livet. Nej - när snön hamnar innanför vanten eller sockarna....brrr, kallt!
65. Favoritglass: Magnum- när jag vill ha något mer. Piggelin- när det är varmt
66. Vad la du dina sista pengar på: Hm, kommer faktiskt inte ihåg.
67. Är du långsint: Nej. På både gott och ont. Blir fort arg eller sur men lika fort igen är jag glad...
68. Favoritgrupp/artist: Det finns många bra men jag tror jag måste säga April Divine här för att göra jocke glad!
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är nog ganska glad
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Fixa min utbildning och därefter skaffa ett jobb som jag trivs med
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Neverevernever! Nån måtta får det vara.
72. Vad gör du i vinter: Kämpar med plugget och aktiverar mig i sanden på Iksu under veckorna. Partajar och kollar handboll på helgerna.
73. Mest intressanta stad du varit i: Rom
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Svårt. Räv tänker jag spontant men jag skulle inte säga att jag är listig heller... Kanske en silverfisk?!:)
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Deras erfarenheter - de säger väldigt mycket om den människan.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Bernice för alltid i mitt hjärta :) Just ja, Nisse också... men han är nykomling och ligger inte lika högt upp på listan som Bernice.
77. Favoritgodis: Choklad och winegums, tillsammans. Benämns som Mariaspecial (tänker ta patent på denna underbara godissammansättning någon dag i mitt liv)
78. Spelar du nåt instrument: Haha, nej och tack gode gud för det. Jag är världens mest omusikaliska människa.... I min ungdom har jag faktsikt spelat både blockflöjt och tvärflöjt men jag tog mitt förnuft till fånga och lade musikplanerna på hyllan. Det ska människorna i min omgivning vara oerhört tacksamma för.
79. Snyggaste kändisen: Jude Law. Tobias Hysén är riktigt snygg också...
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför? Min mormors mamma. Så hon kan berätta om mormor, hur hon kunde bli en sån fantastisk människa. Jag skulle vilja träffa morfar en gång till också, bara så att jag kan fråga honom allt det där jag ångrade att jag aldrig frågade honom.
81. Vilken film såg du på bio senast: Det var faktsikt väldigt länge sedan jag såg en film...jo just, bio för några veckor sedan. Jag skrev ju om den här på bloggen...Näe jag kommer inte ihåg! Jag är kass på att titta på teve och film!
82. Senaste köpta skiva: Köper aldrig skivor. Jag bränner aldrig skivor. Jag laddar aldrig ner musik. Förmodligen!
83. Roligaste konserten: Min första konsert var faktsikt förra helgen så jag får väl säga den då. Lasse Winnerbäck!
84. Bästa känslan: Att vara glad i hela kroppen och man känner sig oövervinnerlig. Händer inte så ofta men när det väl händer känns det klockrent!
85. Samlar du på något: Nja
86. I sånt fall, vad: mössor
87. Har du långa naglar: Nej, det är inte riktigt min grej. Jag försökte faktiskt i början av denna termin men eftersom jag ligger i sanden så mycket blir det mycket sand under naglarna och det tycker jag inte om.
88. Favoritminne: Oj oj oj....har en massa fina minnen på lager. Spanienresan med Kathrin -99 då det blev 14 tequila + en baileys på 45 min för fröken Larsson, Elin, Karin och min cykeltripp till Näske är grym. Kvarglömda resväskor på Malmöflygplats, Gramatikplugg och gardinnedslitning i Humhuset förra hösten, ja det finns mycket galet i min historia :)
89. Favoritskiva: Just nu kör jag Carros gympaskiva stenhårt! Annars är Lisa Miskowskis senaste skiva en skön favorit.
90. Bästa kompis: Alla mina vänner är BÄSTAST! (bra tempusböjning där, svenskläraren!)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Bestämd, glömsk, glad, strulig men förhoppningsvis med ett gott hjärta.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag fortfarande inte har börjat med den där förbannade hemtentan.
93. Favoritlåt: Givetvis "I need a hero" med Bonnie Taylor :)
94. Drömbil: En Bmw av något slag. El en fräsch jeep 
95. Har du en mobiltelefon: En sony ericsson
96. Är du kär i någon just nu: Näe
97. Vad är det vackraste som finns: Berg och hav, tillsammans med en solneddgång. Naturen överhuvudtaget, det finns så otroligt mycket fint överallt. Särskilt i Höga kusten-området
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Usa, canada, nya zeeland el australien
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 20.44.

Måste också tillägga att Jennie ringde så det har inte tagit mig två timmar att fylla i detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback