Underbarasköna helg :)

Japp då är det helg igen och jag är gladare än gladast! Ett brev på posten idag gjorde mig extra glad så just nu njuter jag av det! Eftersom jag är så glad så gör det inget att jag knappt kan röra mig med tanke på min träningsvärk. Helt seriöst så höll jag inte på att ta mig uppför trapporna till UB-fiket idag. Så om någon såg mig sitta där och läsa timme efter timme så var det inte för att jag var seriös eller för att jag ville verka seriös, utan bara för att jag inte kunde ta mig nedför trapporna.

Idag på skolan delade rex ut gratisbiljetter och det ser nog ut som att vi slutar där imorgon. Om jag överhuvudtaget går ut. Jag fick en hel hög (antar att de har insett att de måste göra något för att få tillbaka allt folk som schlagerklubben/coverclub tagit från dem) med biljetter så ifall någon vill ha är det bara att ni hör av er.

En annan sak också, jag och soffan har skapat en grupp på facebook för våra gamla svensklärarklasskamrater. Anledningen till detta är att vi så gärna vill att alla ska svara på två frågor som vi vill ha svar på till vårt examensarbete. Vi hade egentligen tänkt att lämna ut enkäten till de som läser slutfasen på svenskan nu men olyckligtvis är alla ute på VFU så därför går våra förhoppningar om svar till våra gamla klassisar. Så har du läst med oss, snälla svara på våra frågor! Det går snabbt och vi kommer att vara evigt tacksamma.

:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback