Jag dog!

Så kändes det när jag klev av cykeln. Satan så slut jag blev men desto bättre kändes det när jag kommit hem och fick bänka mig i soffan framför grey's och historiens absolut BÄSTA avsnitt visades.  Denny friade till Izzie och sen dör han. Sorgligare avsnitt får man leta efter! Första gången det visades grät jag hur mycket som helst. Idag rann det bara stilla tårar från min kind. Kanske för att jag redan vet vad som kommer hända men den scenen tar verkligen andan ur en. Hade jag varit kille hade jag också friat till Izzie....

För övrigt har jag hittat min tevedosa. Det sjukaste var att den låg i soporna. Jag borde, för allas bästa, försöka få hjälp med min vimsighet. Tack gode gud att jag inte har barn för då hade jag förmodligen glömt dem på dagis eller råkat ta med dem på krogen eller dylikt. Tur att jaginte riktigt än är sådär 100 procent vuxen.

Imorgon vankas bakdag med johan och soffan. Vi ska baka till förbannelse och fylla på våra frysar så att vi aldrig någonsin behöver baka i våra liv igen. Typ!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jo jag såg också reprisen av det avsnittet idag. Och nog kom det en och annan tår, måste jag avslöja. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback